Топ-100
Back

ⓘ Die Krupps




Die Krupps
                                     

ⓘ Die Krupps

Die Krupps je nemecká EBM/industriálna rocková skupina založená v roku 1980 Jürgenom Englerom a Bernwardom Malakom v Düsseldorfe. V súčasnosti je skupina v zostave: Ralf Dörper, Marcel Zürcher, Rüdiger Esch a Oliver Röhl.

                                     

1. Členovia

  • Nook – bicie, elektrické perkusie
  • Ralf Dörper – syntetizátor, programovanie
  • Rüdiger Esch – basová gitara
  • Marcel Zürcher – gitara
  • Jürgen Engler – spev, gitara, syntetizátor, programovanie

Bývalí členovia

  • Lee Altus - gitara
  • Oliver Röhl – bicie
  • Frank Köllges - bicie
  • Christina Schnekenburger - klávesy
  • Achim Färber – bicie
  • Bernward Malaka - basová gitara
  • Walter Jäger -?
  • George Lewis - bicie
  • Eva Gößling - saxofón
  • Christopher Lietz - programovanie, samplovanie
  • Darren Minter - bicie
                                     

2. Diskografia

Štúdiové albumy

  • 1985 Entering the Arena
  • 1992 I
  • 1993 Die Krupps II: The Final Option
  • 1995 III: Odyssey of the Mind
  • 1997 Paradise Now
  • 2009 Volle Kraft Null Acht
  • 1982 Volle Kraft Voraus!
  • 1981 Stahlwerksymphonie

Single a EP

  • Fire 1997
  • Wahre Arbeit, Wahrer Lohn 2005
  • Scent 1995
  • Als Wären Wir Für Immer 12/2010
  • Volle Kraft Null Acht 2009
  • Remix Wars Strike 2: Die Krupps vs. Front Line Assembly 1996
  • Wahre Arbeit, Wahrer Lohn 1981
  • Black Beauty White Heat 1997
  • Germaniac 1990
  • Bloodsuckers 1994
  • Fatherland 1993
  • Isolation 1995
  • Crossfire 1994
  • Machineries of Joy 1989
  • Rise Up 1997
  • Goldfinger 1982
  • The Power 1992
  • To the Hilt 1994
  • Metal Machine Music 1992
  • Paradise now 1997
  • Tribute to Metallica 1992

Antológie

  • Metall Maschinen Musik 91-81 Past Forward 1991
  • Too Much History. The Metal Years Vol. 2 2007
  • Too Much History. The Electro Years Vol. 1 2007
  • Too Much History. Limited edition double CD set 2007
  • Rings of Steel 1995
  • Foundation 1997
  • Metalmorphosis of Die Krupps 1997
                                     
  • Alphaville Combo Colossale D.E.F. Deutsch - Amerikanische Freundschaft Die Krupps DÖF Deutsch - österreichisches Feingefühl Joesi Prokopetz, Manfred Tauchen
  • tvrdého gitarového zvuku a elektronických samplov spoločne s kapelami Die Krupps a KMFDM. Ako ďalšie označenie sa používa Crossover. Aktuálny členovia
  • na rádiu expres na 1.mieste Apocalyptica - album Inquisition Symphony Die Krupps Vienna Boys Choir Scott D. Davis Iron Horse Savatage Gregorian Lucie
  • Four Cellos by Apocalyptica Matenlos a todos Metalic Assault Moskvallica Die Krupps The Four Horsemen The Ultimate Say Your Prayers, Little One The String
  • Dido speváčka Die Ärzte Die for the Government Die Krupps Die Romantic Die Roten Punkte Die Toten Hosen Die Woody s Die Young Dieter
  • Berzerk, ASP, Bauhaus, Blutengel, Clan of Xymox, De Vision, Deathstars, Die Krupps Dope Stars Inc., Elane, Epica, Front Line Assembly, Funker Vogt, Girls
  • Accident of Birth - Bruce Dickinson Ein Herz aus Schokolade - Die Flippers Paradise Now - Die Krupps Titanic - Céline Dion soundtrack Dr. Dre Presents The

Users also searched:

...